Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Pillangó csoport

Óvodapedagógusok: Rétfalviné Guba Ildikó, Sztrhárszkyné Latzkó Szilvia
                                       
Dajka: Bartáné Gecse Edit

Csoport bemutatkozás

 Barátságos csoportszobánk, amely saját mosdóval, öltözővel rendelkezik, a jelenlegi tanévben is 25 gyermeknek és két óvó néninek egy dajka néninek nyújt életteret nap, mint nap. Időnként pedagógiai asszisztens is segíti a munkánkat. A csoport vegyes életkorú gyermekek második otthona.
A pillangó csoportba érkező gyerekeket családias, nyugodt légkör fogadja.
Igyekszünk az új gyermekek biztonságérzetének megerősítése érdekében a beilleszkedést megkönnyíteni, hogy minél előbb aktív tagjai lehessenek a közösségünknek. Pedagógiai munkánk fejlesztő terveit az adott gyermekcsoport képességeit, igényeit, a társadalmi és természeti aktualitásokat figyelembe véve, az óvodánk programjára építve szervezzük. A mindennapi életünk alapja a gyermekek legfontosabb tevékenysége, a szabad játék. A játékos, közös élményekkel teli tevékenységek sokszínűsége lehetőség a gyerekek számára, hogy megtalálják egyéni képességeinek, tehetségüknek megfelelő feladatot, megalapozva a gyermeki személyiségvonások fejlesztését.
Csináljon bármit, ami nyitogatja szemét és eszét, szaporítja tapasztalatait.
Ő azt hiszi, csak játszik. De mi már tudjuk mire megy a játék.

"Arra, hogy e világban otthonosan mozgó, eleven eszű és tevékeny ember váljék
belőle."
/Varga Domokos/
Rétfalviné Guba Ildikó

Rétfalviné Guba Ildikó

Óvodapedagógus
Aszódon élek családommal. Budapesten a Bem József óvónői szakközépiskolában végeztem, majd Vácon az Apor Vilmos Katolikus Főiskola óvodapedagógus szakán diplomáztam. A hévízgyörki Sün Balázs óvodában dolgoztam, jelenleg a Napsugár Óvoda Szivárvány Tagóvoda óvónője vagyok.
Sztrhárszkyné Latzkó Szilvia

Sztrhárszkyné Latzkó Szilvia

Óvodapedagógus
Diplomámat a Zsámbéki Katolikus Tanítóképző Főiskola óvodapedagógus szakon szereztem. Pedagógiai pályámat, saját elhatározásom mellett a gyermekkorom meghatározó élményei, családom több pedagógus tagja befolyásolta. 2016-ban vezetőóvodapedagógusi szakvizsgát szereztem az Apor Vilmos Katolikus főiskolán.
Az elmúlt időszakban több évig óvodavezetői feladatokat is elláttam az óvodapedagógusi munka mellett. Több mint 20 éve dolgozom ebben a szakmában, úgy érzem ez egy életre szóló hivatás, melyet továbbra is szeretnék bölcsen a szaktudásomnak megfelelően ellátni. 2022. májusától dolgozom ebben az óvodában.
Számomra a gyermek érdeke mindenekfelett áll! Célom, hogy az óvodás gyermekek személyisége, az életkori és egyéni sajátosságok figyelembevételével a legoptimálisabban fejlődjön.
"A pedagógus feladata csak a vezetés, az útmutatás: ő csak segít, szolgál míg a gyermek személyisége a maga erejénél fogva fejlődik, mert a gyermek maga cselekszik." (Maria Montessori)
 
 Bartáné Gecse Edit

 Bartáné Gecse Edit

Dajka
Aszódi lakos vagyok, egy 6 éves kislány édesanyja. Régebben is foglalkoztam gyermekekkel mint babysitter. Egy éve dolgozom dajkanéniként és nagyon szeretem a hivatásom. Fontosnak tartom, hogy egy mosolygós, kiegyensúlyozott és szeretetteljes csoportot alakítsunk ki az óvonénikkel.

Pillangó galéria

Kapcsolat


Aszódi Napsugár Óvoda Szivárvány Tagóvodája
2170 Aszód, Falujárók útja 5

Igazgató: Nyíryné Gazdik Andrea
Tagóvoda igazgató: Lukácskóné Nagy Krisztina
Telefon:
+36 28 400 419
+36 30 816 0449


E-mail:
szivarvanyaszod@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 
6.30 - 17.30

Alapítvány az aszódi óvodásokért

Bankszámlaszám: 11742166-21445145
Adószám: 18944132-1-13